Ohjelmisto­robotiikka

Automatisoi työläitä arkirutiineja ja tehosta toimintaasi ohjelmistorobotiikan avulla.

Vapauta aikaa rutiineista

Ohjelmistorobotiikkaa (RPA) voidaan soveltaa useisiin eri toimialoihin ja liiketoimintaprosesseihin. Sen käytöstä voidaan saavuttaa hyötyjä niin suurissa, keskisuurissa kuin pienemmissäkin yrityksissä.

Ohjelmistorobotiikalla voidaan automatisoida toistuvia ja työläitä rutiinitehtäviä, kuten tietojen syöttämistä eri järjestelmiin, tiedon siirtämistä eri sovellusten välillä tai erilaisten raporttien luomista. Automaation avulla voidaan saavuttaa merkittävää parannusta tehokkuuden kasvuun robotin suorittaessa tehtävät nopeasti ja tarkasti, ilman inhimillisiä virheitä.

Ratkaisumme selkeyttävät ja yhdenmukaistavat toimintatapoja, edesauttavat kilpailukykyä sekä parantavat työhyvinvointia ja työssä jaksamista. Ohjelmistorobotiikka automatisoi kuormittavia työvaiheita vapauttaen näin merkittävästi työntekijöiden aikaa tärkeämpiin tehtäviin. Digitaalisuus näkyy väistämättä myös tuloksessa, kun henkilöstö voi työskennellä tehokkaasti.

Ohjelmistorobotiikka parantaa myös tietojen hallintaa ja integraatiota organisaatiossasi. Robotit keräävät, analysoivat ja siirtävät tietoja eri järjestelmien välillä saumattomasti. Tämä tarkoittaa entistä nopeampaa ja tarkempaa tietojen käsittelyä sekä reaaliaikaista tietoa raportoinnin tueksi.

Ohjelmistorobotti työntekijän apuna

Taloushallinta

Laskujen tiliöinti, myyntilaskujen luonti, talouden raportointi, luotonhallinta

Asiakaspalvelu

Asiakastietojen hallinta- ja perustaminen, tilausten käsittely, asiakasraportointi

Tilaukset ja toimitusketjut

Ostotilausten luonti, varaston seuranta, asiakirjojen käsittely ja arkistointi

Henkilöstöhallinto

Palkanlaskenta, sisäiset rekryt, koulutusten seuranta, uudet ja lähtevät työntekijät, määräaikaisten työsuhteiden hallinta

ota-yhteytta

Laajenna käyttöä tarpeidesi mukaan

Ohjelmistorobotit ovat skaalautuvia ja joustavia. Niitä voidaan helposti skaalata vastaamaan organisaation tarpeita, olipa kyse sitten suuremmasta työmäärästä tai uusista tehtävistä. Robotit voivat myös suorittaa tehtäviä erilaisissa ympäristöissä ja integroitua eri teknologioihin, mikä tekee niistä joustavia ja monipuolisia työkaluja.

Valitsemalla ohjelmistorobotiikan, sijoitat organisaatiosi tulevaisuuteen. Ole edelläkävijä ja hyödynnä teknologiaa, joka mullistaa työnteon tavan toimialasta riippumatta. Tehosta prosessejasi, säästä aikaa ja resursseja, ja anna organisaatiosi kasvaa ja menestyä ohjelmistorobotiikan avulla.

Ota yhteyttä
Ohjelmistorobotiikka
"Uuden asiakkaan tietojen käsittelyyn menevä aika saatiin puolesta tunnista muutamaan minuuttiin"

Porin Kaupunginkirjasto

Porin Kaupunginkirjasto